Новини

Гостьова лекція в межах курсу "Фармацевтичний менеджмент"

Ми раді повідомити про успішну проведену лекцію у рамках курсу "Фармацевтичний менеджмент" в Школі охорони здоров'я Національного університету "Києво-Могилянська академія". Гостем лектором був Володимир Короленко, заступник Голови Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками, доктор медичних наук, магістр державного управління, член Наукового товариства імені Шевченка (НТШ), академік НАН ВО України та асоційований член Королівського товариства громадського здоров'я (Велика Британія).
Під час лекції Володимир Короленко поділився своїм багаторічним досвідом та глибокими знаннями у галузі фармацевтичного менеджменту. Він розглянув актуальні питання галузі, поділився своїм досвідом і знаннями.
Ми щиро дякуємо Володимиру Короленко за цінну інформацію та корисні висновки, які він поділився зі студентами та викладачами. Його виступ вніс великий внесок у розуміння фармацевтичного менеджменту та поглибив знання студентів.

Бажаємо Володимиру Короленко подальших успіхів у його науковій та професійній діяльності, а також натхнення для подальших досягнень у галузі фармацевтичного менеджменту.
Життя школи